Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού μας!

Δελτίο Τύπου 

Νέα Φιλαδέλφεια 27/04/14

Χθες Σάββατο 26 Απριλίου, χωρίς να περιμένουμε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος, το «νέο», η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος», καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Αθηνών τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού μας, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αράπογλου και άλλους 80 υποψηφίους συμβούλους, όλοι τους εκλεκτοί συμπολίτες μας, κάτοικοι ή δημότες της πόλης μας. 

Στην πρώτη μεγάλη μας εκδήλωση, είχαμε ανακοινώσει τους 40 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού μας, μια πραγματικά δυνατή ομάδα με νέους (ηλικιακά ή πολιτικά), άφθαρτους και με όρεξη για δουλειά. Σήμερα έχουμε μαζί μας άλλους 40, εξίσου αξιόλογους συμπολίτες μας, οι οποίοι θα παρουσιαστούν (κάποια ονόματα έχουν ήδη δημοσιευθεί) κατά την αυριανή εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου (Δευτέρα 28 Απριλίου, 7.30 το απόγευμα, Δεκελείας 92, δίπλα στην Εθνική Τράπεζα), μαζί με στοιχεία από το πρόγραμμά μας και αποτελέσματα από τη μεγάλη δημοσκόπηση για τα προβλήματα της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της παράταξής μας. 

Άποψή μας είναι ότι για την πόλη μας μπορούν να νοιαστούν και να δουλέψουν όσοι ζουν, κατοικούν ή εργάζονται εδώ και όχι μεταγραφές από απομακρυσμένους δήμους. Στόχος μας δεν είναι να πετύχουμε τον εύκολο εντυπωσιασμό με αριθμούς, αλλά να κερδίσουμε την ουσιαστική εμπιστοσύνη με αξιόλογα πρόσωπα και προτάσεις! 

Από το γραφείο τύπου